Over ons

Ons kantoor is sinds 2007 gevestigd in het pittoreske Waspik, een dorp in de “De Langstraat” met een rijke historie. Waspik is een dorp waar de sfeer van weleer behouden is, zonder stil te blijven staan in de tijd. Dit is ook waar ons kantoor voor staat.

Over ons

Vast aanspreekpunt

In een tijd waar digitalisering meer en meer een belangrijke rol gaat spelen, blijft binnen ons kantoor het persoonlijk contact met klanten voorop staan. De kleinschaligheid heeft als plus dat de lijnen kort zijn, zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt.

Onafhankelijk advies

Zowel Andrew als Edith hebben een jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen en financieringen. Wij kunnen u voorzien van een deskundig én passend advies. Een advies dat onafhankelijk is; wij zijn namelijk ‘niet gebonden’. Dit wil zeggen dat wij vrij zijn in de keuze van (financiële)producten en verzekeringen. Wij nemen niet alleen de meest gunstige premie mee in ons advies maar kijken ook naar de voorwaarden en uw persoonlijke situatie. Zo komen wij tot een advies dat bij u past.

Totaaladvies en expertise

Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij terugvallen op de expertise binnen een breed netwerk van o.a. notarissen, taxateurs, makelaars en accountants.

Theuns regelt en ontzorgt!

  • Particuliere verzekeringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Hypotheken
  • Nabestaandenzorg

Wij ontzorgen u graag

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend (advies)gesprek bij ons op kantoor. Wat kunnen wij voor u betekenen?