Hypotheekadvies op maat

 

Een huis kopen, verhuizen, verbouwen, niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Het is fijn wanneer u dan kunt terugvallen op de kennis en kunde van een onafhankelijk adviseur.

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek is een financiële verplichting die u voor langere tijd aangaat. In ons advies nemen wij uw huidige woonwensen mee, maar ook de wensen en dromen voor de toekomst. Inkomen, de waarde van de woning, kosten en eventuele verbouwingen en/of verduurzamingen nemen wij mee in het financiële plaatje. Door ook rekening te houden met persoonlijke wensen, komen wij met een advies op maat en kunt u zo een verantwoorde keuze maken.

Vergelijking

Doordat wij aan géén enkele financiële instelling of bank gebonden zijn kunnen wij een vergelijking maken van diverse geldverstrekkers. Wij kijken niet alleen naar het rentepercentage maar ook naar (aanvullende) voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een verhuisregeling of de mogelijkheid voor extra en/of vervroegde aflossingen.

Erkend financieel adviseur

Zowel Andrew als Edith zijn Erkend financieel Adviseur en aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Het geven van de juiste adviezen is alleen mogelijk wanneer u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Door het volgen van (verplichte) permanente educatie, het 3 jaarlijks afleggen van diverse examens en het lezen van vakbladen voldoen Andrew en Edith aan de wettelijke eisen om te mogen adviseren.

Theuns ontzorgt: Uw hypotheek van hypotheek tot sleutel goed geregeld

U heeft uw droomhuis gevonden en wij regelen de hypotheek, doen we! Tja, natuurlijk komt er wel wat meer bij kijken! Wanneer wij uw hypotheek mogen regelen kunt u ervan uitgaan dat wij u gedurende het hele traject ‘ontzorgen’. Wat kunt u onder andere van ons verwachten:

  • Controleren van de koop- verkoopakte
  • Regelen van de bankgarantie
  • Regelen van de taxatie
  • Regelen bouwkundig rapport
  • Controleren van de offerte en toelichting hierop
  • Controleren van de notarisafrekening
  • Het bewaken van belangrijke data, zoals ontbindende voorwaarden en bankgarantie

Wij ontzorgen u graag

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend (advies)gesprek bij ons op kantoor. Wat kunnen wij voor u betekenen?